Boarps Bilservice, Ulf Bäckman

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är ett av dem. Statusen för Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är att Bolaget är aktivt.

Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är ett Enskild firma och skapades 2004-09-22. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Boarps Bilservice, Ulf Bäckman ska trivas.

Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation av motordrivna fordon samt handel med begagnade bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-13.

Idag är Boarps Bilservice, Ulf Bäckman och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Boarps Bilservice, Ulf Bäckman så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6618465.

.

De som är på något sätt har med Boarps Bilservice, Ulf Bäckman är Bäckman, Ulf Crister Per-Olof som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Boarps Bilservice, Ulf Bäckman har 550711-XXXX som sitt organisationsnummer.