Ljungåkra Alltjänst

Hallands län

Information

550209-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ljungåkra Alltjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljungåkra Alltjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Ljungåkra Alltjänst finns i.

Ljungåkra Alltjänst har varit registrerat sedan 1993-04-15 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljungåkra Alltjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Ljungåkra Alltjänst är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Ljungåkra Alltjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljungåkra Alltjänst så kan ni göra det på telefon genom 0371-60556 eller genom brev på följande adress:

Reparationer, byggnationer, städning, underhåll mm för företag, industrier och privatpersoner.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljungåkra Alltjänst och det är Arnum, Sven Aage som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,