Ekmans Däck, Conny Ekman

Hallands län

Information

541220-XXXX är organisationsnummer för företaget Ekmans Däck, Conny Ekman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekmans Däck, Conny Ekman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Ekmans Däck, Conny Ekman finns i.

Ekmans Däck, Conny Ekman har varit registrerat sedan 1982-09-16 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekmans Däck, Conny Ekman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ekmans Däck, Conny Ekman är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Ekmans Däck, Conny Ekman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekmans Däck, Conny Ekman så kan ni göra det på telefon genom 070-5140752 eller genom brev på följande adress:

Köp, försäljning och montering av däck.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekmans Däck, Conny Ekman och det är Ekman, Sven Konny som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,