Strömhults Keramik

Hallands län

Information

540214-XXXX är organisationsnummer för företaget Strömhults Keramik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Strömhults Keramik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Strömhults Keramik finns i.

Strömhults Keramik har varit registrerat sedan 2001-11-21 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-12-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Strömhults Keramik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-12-31.

Strömhults Keramik är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Strömhults Keramik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Strömhults Keramik så kan ni göra det på telefon genom 0371-45083 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av hantverk, främst keramik. Försäljning av hantverk, främst keramik.

Det finns olika personer som har en koppling med Strömhults Keramik och det är Hartz, Ann Maria Christina som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,