Fängsed Hund & Smådjurspensionat

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Fängsed Hund & Smådjurspensionat är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fängsed Hund & Smådjurspensionat är ett av dem. Statusen för Fängsed Hund & Smådjurspensionat är att Bolaget är aktivt.

Fängsed Hund & Smådjurspensionat är ett Enskild firma och skapades 1997-12-02. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fängsed Hund & Smådjurspensionat ska trivas.

Fängsed Hund & Smådjurspensionat är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Omhändertagande av hundar, katter och andra smådjur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fängsed Hund & Smådjurspensionat är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Fängsed Hund & Smådjurspensionat och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Fängsed Hund & Smådjurspensionat så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-20221.

.

De som är på något sätt har med Fängsed Hund & Smådjurspensionat är Bruzell, Britt Gunn Selma som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fängsed Hund & Smådjurspensionat har 531209-XXXX som sitt organisationsnummer.