Fredins Skogstjänst

Hallands län

Information

530308-XXXX är organisationsnummer för företaget Fredins Skogstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fredins Skogstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Fredins Skogstjänst finns i.

Fredins Skogstjänst har varit registrerat sedan 1992-02-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fredins Skogstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Fredins Skogstjänst är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Fredins Skogstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fredins Skogstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0345-40100 eller genom brev på följande adress:

Skogsentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fredins Skogstjänst och det är Fredin, Kjell Ove som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,