Muskelterapin Åke Svensson

Hallands län

Information

521221-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Muskelterapin Åke Svensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Muskelterapin Åke Svensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Muskelterapin Åke Svensson finns i.

Muskelterapin Åke Svensson har varit registrerat sedan 1994-09-15 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Muskelterapin Åke Svensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Muskelterapin Åke Svensson är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Muskelterapin Åke Svensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Muskelterapin Åke Svensson så kan ni göra det på telefon genom 070-5943035 eller genom brev på följande adress:

Friskvård genom massage, muskelterapi, töjningar och rehabilitering.

Det finns olika personer som har en koppling med Muskelterapin Åke Svensson och det är Aliceson, Karl Ingvar Åke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,