K.B Friskvård & Utbildning

Hallands län

Information

K.B Friskvård & Utbildning hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där K.B Friskvård & Utbildning finns. I Hylte så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. K.B Friskvård & Utbildning tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket K.B Friskvård & Utbildning har haft sedan 2002-08-05. K.B Friskvård & Utbildning har funnits sedan och 2002-06-06 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till K.B Friskvård & Utbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-71888.

Hylte arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler bolag.

K.B Friskvård & Utbildning har idag 520924-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för K.B Friskvård & Utbildning

Utbildning - hjärt-lung räddning, ABC sjukvård enligt arbetarskyddstyrelsen, krishantering, stresshantering, behandlingar - massage, SPA behandlingar.

I K.B Friskvård & Utbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bogren, Kerstin Linnéa Birgitta som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .