Naturvårdsskogsservice Femsjö

Hallands län

Information

510503-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Naturvårdsskogsservice Femsjö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Naturvårdsskogsservice Femsjö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Naturvårdsskogsservice Femsjö finns i.

Naturvårdsskogsservice Femsjö har varit registrerat sedan 2000-11-17 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Naturvårdsskogsservice Femsjö så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Naturvårdsskogsservice Femsjö är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Naturvårdsskogsservice Femsjö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Naturvårdsskogsservice Femsjö så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Naturvårdsinriktad skogsbruk: huggning, röjning, plantering och grönaskogsbruksplaner. Verksamheten omfattar även husfasads måleri samt uthyrning av sommarhus (mindre skala).

Det finns olika personer som har en koppling med Naturvårdsskogsservice Femsjö och det är Johansson, Bengt Rune Gustav som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,