Jema trä o bygg

Hallands län

Information

510204-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jema trä o bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jema trä o bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Jema trä o bygg finns i.

Jema trä o bygg har varit registrerat sedan 1989-05-30 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jema trä o bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Jema trä o bygg är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Jema trä o bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jema trä o bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-5181874 eller genom brev på följande adress:

Möbeltillverkning och reparationer i trä.

Det finns olika personer som har en koppling med Jema trä o bygg och det är Emanuelsson, Hans Jörgen Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,