Lennart Kristensson

Hallands län

Information

510106-XXXX är organisationsnummer för företaget Lennart Kristensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Kristensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Lennart Kristensson finns i.

Lennart Kristensson har varit registrerat sedan 1978-11-13 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Kristensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Lennart Kristensson är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Lennart Kristensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lennart Kristensson så kan ni göra det på telefon genom 0371-60132 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av kemikalier.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Kristensson och det är Kristensson, Nils Lennart som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,