Kjell Larson Business Consulting

Hallands län

Information

I Hylte finns det ett Enskild firma som heter Kjell Larson Business Consulting. Det finns flera företag som liknar Kjell Larson Business Consulting i Hallands län. Hylte är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kjell Larson Business Consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-12-05 och det finns flera bolag som är det i Hallands län.

Sedan 2003-05-14 så har Kjell Larson Business Consulting varit registrerat och sedan 2002-12-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kjell Larson Business Consulting och det finns fler företag som är det i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Kjell Larson Business Consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kjell Larson Business Consulting så kan ni göra det på .

Organisationskonsult. konsult inom företagsrådgivning, management, styrelsearbete, ledningsuppdrag, ekonomiarbete, verkssamhetsanalys, kometensutvecklingsanalys och projektledning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larson, Kjell Uno Ingemar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kjell Larson Business Consulting har 501101-XXXX som sitt organisationsnummer.