TM Fastighetsservice

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och TM Fastighetsservice är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TM Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för TM Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

TM Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 1995-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TM Fastighetsservice ska trivas.

TM Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsservice samt försäljning av därtill hörande varor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TM Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är TM Fastighetsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med TM Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-30302.

.

De som är på något sätt har med TM Fastighetsservice är Möttönen, Timo Olavi som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

TM Fastighetsservice har 490901-XXXX som sitt organisationsnummer.