Salong Camé

Hallands län

Information

481010-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Camé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Camé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Salong Camé finns i.

Salong Camé har varit registrerat sedan 1999-11-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Camé så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Salong Camé är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Salong Camé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Camé så kan ni göra det på telefon genom 0345-20074 eller genom brev på följande adress:

Hårvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Camé och det är Edvinsson, Märta Ann-Christine som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,