Ingenjörsfirman Rolf Johansson

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Ingenjörsfirman Rolf Johansson är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Ingenjörsfirman Rolf Johansson är ett av dem. Statusen för Ingenjörsfirman Rolf Johansson är att Bolaget är aktivt.

Ingenjörsfirman Rolf Johansson är ett Enskild firma och skapades 1981-02-06. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Ingenjörsfirman Rolf Johansson ska trivas.

Ingenjörsfirman Rolf Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Idéutveckling och kprototyptillverkning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ingenjörsfirman Rolf Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Ingenjörsfirman Rolf Johansson och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Ingenjörsfirman Rolf Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-73456.

.

De som är på något sätt har med Ingenjörsfirman Rolf Johansson är Johansson, Rolf Anders Gunnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ingenjörsfirman Rolf Johansson har 470720-XXXX som sitt organisationsnummer.