LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson

Hallands län

Information

470607-XXXX är organisationsnummer för bolaget LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson finns i.

LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson har varit registrerat sedan 2002-01-22 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-23.

LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson så kan ni göra det på telefon genom 0345-21225 eller genom brev på följande adress:

Reparationer och legosvets.

Det finns olika personer som har en koppling med LEGO-SVETs, Tommy Abrahamsson och det är Abrahamsson, Tommy Gustav som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,