TIMESCAPE - Jörgen Frey

Hallands län

Information

460608-XXXX är organisationsnummer för företaget TIMESCAPE - Jörgen Frey. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TIMESCAPE - Jörgen Frey är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som TIMESCAPE - Jörgen Frey finns i.

TIMESCAPE - Jörgen Frey har varit registrerat sedan 1995-01-12 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TIMESCAPE - Jörgen Frey så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-14.

TIMESCAPE - Jörgen Frey är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för TIMESCAPE - Jörgen Frey är följande:

Vill ni komma i kontakt med TIMESCAPE - Jörgen Frey så kan ni göra det på telefon genom 0371-60550 eller genom brev på följande adress:

Design, konst och konsthantverk, översättning svenska tyska samt konsultverksamhet inom ovanstående områden.

Det finns olika personer som har en koppling med TIMESCAPE - Jörgen Frey och det är Frey, Jörgen som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,