Bo WP:s Motorservice

Hallands län

Information

Bo WP:s Motorservice hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Bo WP:s Motorservice finns. I Hylte så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Bo WP:s Motorservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bo WP:s Motorservice har haft sedan 1994-01-01. Bo WP:s Motorservice har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bo WP:s Motorservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 035-20969.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bo WP:s Motorservice har idag 460319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bo WP:s Motorservice

bilreparationer, handel med bilar och motorredskap.

I Bo WP:s Motorservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiedesheim-Paul, Bo Henrik som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .