Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice

Hallands län

Information

Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2006-05-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Hylte arbetar för att bolag som Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice. Det finns flera bolag i Hallands län.

Fogsågning samt fogning av betonggolv & diverse inom byggservice.

Firmatecknare för Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice och det är följande personer, Nielsen, Verner Möller som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Verners fogsågning samt fogning av betonggolv & Div. byggservice är 411013-XXXX.