Torups Park o Fastighetsservice

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Torups Park o Fastighetsservice är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Torups Park o Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Torups Park o Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Torups Park o Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 2006-08-29. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torups Park o Fastighetsservice ska trivas.

Torups Park o Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-17. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Park- ocu fastighetsskötsel såsom service, tillväxtodling, plantering, sådd och skötsel av grönytor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torups Park o Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-17.

Idag är Torups Park o Fastighetsservice och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Torups Park o Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-20855.

.

De som är på något sätt har med Torups Park o Fastighetsservice är Larsson, Leif Svenne Lennart som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Torups Park o Fastighetsservice har 410730-XXXX som sitt organisationsnummer.