Holmseryd skogstransporter

Hallands län

Information

400506-XXXX är organisationsnummer för företaget Holmseryd skogstransporter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmseryd skogstransporter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Holmseryd skogstransporter finns i.

Holmseryd skogstransporter har varit registrerat sedan 1990-10-19 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmseryd skogstransporter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

Holmseryd skogstransporter är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Holmseryd skogstransporter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmseryd skogstransporter så kan ni göra det på telefon genom 0371-21230 eller genom brev på följande adress:

Skogstransporter. Entreprenadverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmseryd skogstransporter och det är Karlsson, Per Ove Elis som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,