GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning

Hallands län

Information

390907-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning finns i.

GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning har varit registrerat sedan 1991-08-30 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-04-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning är följande:

Vill ni komma i kontakt med GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning så kan ni göra det på telefon genom 0121-13193 eller genom brev på följande adress:

Marknadsföring och rådgivning inom områdena bygg och plast.

Det finns olika personer som har en koppling med GÅ-Konsult, marknadsföring och rådgivning och det är Åhrén, Alf Gösta Erling som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,