Svenningssons Arkitektbyrå

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Svenningssons Arkitektbyrå är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Svenningssons Arkitektbyrå är ett av dem. Statusen för Svenningssons Arkitektbyrå är att Bolaget är aktivt.

Svenningssons Arkitektbyrå är ett Enskild firma och skapades 1977-09-14. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Svenningssons Arkitektbyrå ska trivas.

Svenningssons Arkitektbyrå är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Arkitektbyrå.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenningssons Arkitektbyrå är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Svenningssons Arkitektbyrå och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Svenningssons Arkitektbyrå så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-10406.

.

De som är på något sätt har med Svenningssons Arkitektbyrå är Svenningsson, Elvy Gunn Lilian som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Svenningssons Arkitektbyrå har 340528-XXXX som sitt organisationsnummer.