Kommanditbolag Ringvägen 59

Hallands län

Information

Kommanditbolag Ringvägen 59 hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Kommanditbolag Ringvägen 59 finns. I Hylte så finns det många olika Kommanditbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kommanditbolag Ringvägen 59 tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har ej F-skatt. Kommanditbolag Ringvägen 59 har funnits sedan och 2004-08-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Kommanditbolag Ringvägen 59 så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksg. 2, 314 31, Hyltebruk men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-17340.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Kommanditbolag Ringvägen 59 har idag 969697-4360 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kommanditbolag Ringvägen 59

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kommanditbolag Ringvägen 59 så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bofast AB som är född och har titeln Komplementär, CA Fastigheter Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .