Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag

Hallands län

Information

969671-6910 är organisationsnummer för företaget Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Hylte som är den kommunen som Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag finns i.

Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-09-05 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0371-46048 eller genom brev på följande adress:
Håknaryd, 314 92, Långaryd

Tillverkning av orglar och orgeldelar, underhåll på orglar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Västbo Orgelbyggeri Handelsbolag och det är Berntsson, Ingeborg Helén som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Davidsson, Gunnel Ann-Mari som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Säfqvist, Anna Ragnhild Cecilia som är född 1968 och har titeln Bolagsman,