Schough's Loge Handelsbolag

Hallands län

Information

Schough's Loge Handelsbolag hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Schough's Loge Handelsbolag finns. I Hylte så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Schough's Loge Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Schough's Loge Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Schough's Loge Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Dämhult 401, 314 97, Torup men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-30670.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Schough's Loge Handelsbolag har idag 969627-4118 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Schough's Loge Handelsbolag

Festarrangemang, nöjesverksamhet.

I Schough's Loge Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jansson, Eva Constance som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jansson, Jan Olof Kenneth som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .