Alebo Pensionat Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hylte och Alebo Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många bolag där och Alebo Pensionat Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Alebo Pensionat Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Alebo Pensionat Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-07-30. Det finns flera olika bolag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där bolaget finns i jobbar för att bolag som Alebo Pensionat Handelsbolag ska trivas.

Alebo Pensionat Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Hylte så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Pensionat, restaurang och resebyrå.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alebo Pensionat Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Alebo Pensionat Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Alebo Pensionat Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-60018.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Alebo Pensionat Handelsbolag är Dich, Erik Helsted som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Dich, Mette Möller som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Alebo Pensionat Handelsbolag har 916824-1975 som sitt organisationsnummer.