AL Maskinuthyrning Handelsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hylte och AL Maskinuthyrning Handelsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och AL Maskinuthyrning Handelsbolag är ett av dem. Statusen för AL Maskinuthyrning Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

AL Maskinuthyrning Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1987-02-13. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som AL Maskinuthyrning Handelsbolag ska trivas.

I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Maskinuthyrning m m.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att AL Maskinuthyrning Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är AL Maskinuthyrning Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med AL Maskinuthyrning Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med AL Maskinuthyrning Handelsbolag är Axelsson, Christer Per Olof som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Lennartsson, Nils Gunnar som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

AL Maskinuthyrning Handelsbolag har 916553-4612 som sitt organisationsnummer.