Salong Duo Handelsbolag

Hallands län

Information

Salong Duo Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Salong Duo Handelsbolag finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Salong Duo Handelsbolag som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 1984-11-14. Men sedan 1990-01-01 så har Salong Duo Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dalg. 1, 314 32, Hyltebruk. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Salong Duo Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-10120.

Hylte arbetar för att bolag som Salong Duo Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Salong Duo Handelsbolag. Det finns flera bolag i Hallands län.

Damfrisering, manikyr, massage och därmed förenlig verksamhet samt försäljning av varor och produkter inom nämnda område

Firmatecknare för Salong Duo Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Salong Duo Handelsbolag och det är följande personer, Danielsson, Ulla-Marie som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Hallberg, Ulla Hannele som är född 1949 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Salong Duo Handelsbolag är 916552-4043.