Handelsbolaget B.M. Produkter

Hallands län

Information

Handelsbolaget B.M. Produkter hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Handelsbolaget B.M. Produkter finns. I Hylte så finns det många olika Handelsbolag och i Hallands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget B.M. Produkter tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Handelsbolaget B.M. Produkter har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget B.M. Produkter så kan ni göra det genom att skicka er post till Sjöslingan 24, 314 97, Torup men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0345-30215.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Handelsbolaget B.M. Produkter har idag 916552-1221 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget B.M. Produkter

Handel med maskinprodukter och service av maskiner.

I Handelsbolaget B.M. Produkter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Carl Ted Niklas som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Johansson, Kjell Magnus Jörgen som är född 1950 och har titeln Bolagsman, .