Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hylte och Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är ett Handelsbolag och skapades 1981-03-17. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg ska trivas.

Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0371-60518.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg är Björk, Myrna Marie Louise som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Björk, Sven Olof Ingemar som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Björk & Svensson:s Bygg har 916441-5771 som sitt organisationsnummer.