Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag

Hallands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Hylte och Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1964-09-25. Det finns flera olika verksamheter i Hallands län som är ett stort län. Hylte där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag ska trivas.

I Hylte så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-10970.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag är Vinterqvist, Arnold Sören William som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Vinterqvist, Stigert Willy som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Bröderna Winterquists Fastighetsbolag har 916439-6286 som sitt organisationsnummer.