Mikael Ekmans Bygg

Hallands län

Information

841126-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mikael Ekmans Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikael Ekmans Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Mikael Ekmans Bygg finns i.

Mikael Ekmans Bygg har varit registrerat sedan 2005-07-08 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikael Ekmans Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-07.

Mikael Ekmans Bygg är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Mikael Ekmans Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mikael Ekmans Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0345-14073 eller genom brev på följande adress:

Bedriva byggande av hus.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikael Ekmans Bygg och det är Ekman, Sven Mikael som är född 1984 och har titeln Innehavare av enskild firma,