Svärds El o tele Hyltebruk

Hallands län

Information

790330-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Svärds El o tele Hyltebruk. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svärds El o tele Hyltebruk är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Svärds El o tele Hyltebruk finns i.

Svärds El o tele Hyltebruk har varit registrerat sedan 2004-04-13 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svärds El o tele Hyltebruk så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

Svärds El o tele Hyltebruk är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Svärds El o tele Hyltebruk är följande:

Vill ni komma i kontakt med Svärds El o tele Hyltebruk så kan ni göra det på telefon genom 070-8159973 eller genom brev på följande adress:

Elinstallationer i bostäder, kontor och industrier samt försäljning och handel med elmaterial och vitvaror.

Det finns olika personer som har en koppling med Svärds El o tele Hyltebruk och det är Svärd, Rolf Carl Alexander som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma,