Landeryds Boa Ekonomisk förening

Hallands län

Information

Landeryds Boa Ekonomisk förening är ett företag som finns i Hylte. I Landeryds Boa Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fahlén, John Ragnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Granholm, Anna Malin Elisabeth som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagström, Lina Susanna som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellin, Viola Marita som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Eva Anette som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Linda Anna-Karin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamotNaij, Bror Sixten Erling som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Maria Therese som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Stenberg, Sten Gösta Alrik som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamotAndersson, Bengt Karl Arvid som är född 1957 och har titeln SuppleantHagström, Nils Mattias som är född 1975 och har titeln SuppleantHagström, Nils-Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Landeryds Boa Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Landeryds Boa Ekonomisk förening på telefon 035-177660.

Föreningen har till ändamål attr främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva dagligvaru butik samt genom att anskaffa och förvalta fastighet i Landeryd samt i fastigheten upplåta butikslokaler för försäljning av förnödenheter till medlemmarna samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Landeryds Boa Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Landeryds Boa Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Hallands län och Hylte arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Landeryds Boa Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Landeryds Boa Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Landeryds Boa Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fahlén, John Ragnar -Magnusson, Linda Anna-Karin

Landeryds Boa Ekonomisk förening har 769602-3782 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Hallands län.