Edwards Skogstjänst

Hallands län

Information

740327-XXXX är organisationsnummer för bolaget Edwards Skogstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Edwards Skogstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Edwards Skogstjänst finns i.

Edwards Skogstjänst har varit registrerat sedan 1996-06-18 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Edwards Skogstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Edwards Skogstjänst är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Edwards Skogstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Edwards Skogstjänst så kan ni göra det på telefon genom 0371-46008 eller genom brev på följande adress:

Skogstjänst, körning med skogsmaskin samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Edwards Skogstjänst och det är Nilsson, Edvard Thomas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,