Stall Fängsjö

Hallands län

Information

710716-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stall Fängsjö. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Fängsjö är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Stall Fängsjö finns i.

Stall Fängsjö har varit registrerat sedan 1995-12-29 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Fängsjö så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Stall Fängsjö är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Stall Fängsjö är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stall Fängsjö så kan ni göra det på telefon genom 070-5843085 eller genom brev på följande adress:

Travverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Fängsjö och det är Paul, Lars Jonas som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,