NAJS Musikproduktion

Hallands län

Information

700131-XXXX är organisationsnummer för verksamheten NAJS Musikproduktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NAJS Musikproduktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som NAJS Musikproduktion finns i.

NAJS Musikproduktion har varit registrerat sedan 2002-11-12 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för NAJS Musikproduktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-11-28.

NAJS Musikproduktion är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för NAJS Musikproduktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med NAJS Musikproduktion så kan ni göra det på telefon genom 0345-17835 eller genom brev på följande adress:

Musikproduktion, uthyrning av ljud- och ljusanläggning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NAJS Musikproduktion och det är Adamsson, Jonny Niklas som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,