Tinas Bed and Breakfast

Hallands län

Information

Tinas Bed and Breakfast hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Tinas Bed and Breakfast finns. I Hylte så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Tinas Bed and Breakfast tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Tinas Bed and Breakfast har haft sedan 2007-02-01. Tinas Bed and Breakfast har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tinas Bed and Breakfast så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-60705.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Tinas Bed and Breakfast har idag 691019-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Tinas Bed and Breakfast

Bed och breakfast verksamhet, handel med antika möbler samt leksaker Uthyrning av fritidsbåtar

I Tinas Bed and Breakfast så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindegaard, Tina som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .