Ankis design

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Ankis design är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Ankis design är ett av dem. Statusen för Ankis design är att Bolaget är aktivt.

Ankis design är ett Enskild firma och skapades 2001-07-06. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Ankis design ska trivas.

Ankis design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Sy-och stickatelje. Försäljning av egentillverkade produkter samt importerade. Postorderförsäljning av garner, textil och tillbehör, (egna produkter) samt övriga hantverk såsom smycken. Internetbutik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ankis design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Ankis design och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Ankis design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-71875.

.

De som är på något sätt har med Ankis design är Petersson, Ann-Christine Inger E som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ankis design har 690217-XXXX som sitt organisationsnummer.