Hylte Special plåt

Hallands län

Information

680322-XXXX är organisationsnummer för företaget Hylte Special plåt. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hylte Special plåt är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Hylte Special plåt finns i.

Hylte Special plåt har varit registrerat sedan 2000-10-25 och det finns flera företag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hylte Special plåt så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Hylte Special plåt är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Hylte Special plåt är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hylte Special plåt så kan ni göra det på telefon genom 0345-10747 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av produkter inom verkstadsindustrin i stål och rostfritt. legotillverkning, kantbockning samt slipning och polering av rostfritt stål.

Det finns olika personer som har en koppling med Hylte Special plåt och det är Bergström, Johan Roger som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,