Autolarm Hylte

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Autolarm Hylte är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Autolarm Hylte är ett av dem. Statusen för Autolarm Hylte är att Bolaget är aktivt.

Autolarm Hylte är ett Enskild firma och skapades 2003-12-22. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Autolarm Hylte ska trivas.

Autolarm Hylte är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och installation av multimedia produkter såsom dvd-spelare, bildskärmar, ljudanläggning samt gps:er för olika fordon såsom bilar,bussar, husbilar samt båtar. Försäljning av fordonslarm och bilelektronik. Försäljning samt installation av inbrottslarm, kameraövervakning, alkolås. Försäljning av elektronik. Försäljning samt tillverkning av nycklar och lås.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Autolarm Hylte är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-08.

Idag är Autolarm Hylte och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Autolarm Hylte så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-71556.

.

De som är på något sätt har med Autolarm Hylte är Paananen, Vesa Mikko som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Autolarm Hylte har 671025-XXXX som sitt organisationsnummer.