Björns Alltjänst

Hallands län

Information

Björns Alltjänst hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Björns Alltjänst finns. I Hylte så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Björns Alltjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Björns Alltjänst har haft sedan 2007-04-19. Björns Alltjänst har funnits sedan och 2007-04-19 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Björns Alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0345-71705.

Hylte arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler företag.

Björns Alltjänst har idag 670201-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Björns Alltjänst

Handel med livsmedel och campingutrustning, samt caféverksamhet. Försäljning av telefoniabonnemang och mobiltelefoner. Demonstrationer och försäljningsuppdrag för kunds räkning.

I Björns Alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosenkvist, Björn Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .