Janssons Cykel & Motor

Hallands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hylte och Janssons Cykel & Motor är ett av dem. Hallands län är ett stort län där det finns många företag där och Janssons Cykel & Motor är ett av dem. Statusen för Janssons Cykel & Motor är att Bolaget är aktivt.

Janssons Cykel & Motor är ett Enskild firma och skapades 1994-09-19. Det finns flera olika företag i Hallands län som är ett stort län. Hylte där företaget finns i jobbar för att företag som Janssons Cykel & Motor ska trivas.

Janssons Cykel & Motor är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Hylte så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel, reparation och service med cyklar, mopeder och mc samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Janssons Cykel & Motor är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Janssons Cykel & Motor och det finns flera företag som är det idag i Hylte.

Vill man komma i kontakt med Janssons Cykel & Motor så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0345-19206.

.

De som är på något sätt har med Janssons Cykel & Motor är Jansson, Jan Erik Mikael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Janssons Cykel & Motor har 650709-XXXX som sitt organisationsnummer.