Hylte Elektriska

Hallands län

Information

640429-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hylte Elektriska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hylte Elektriska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Hylte Elektriska finns i.

Hylte Elektriska har varit registrerat sedan 1997-04-16 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hylte Elektriska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Hylte Elektriska är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Hylte Elektriska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hylte Elektriska så kan ni göra det på telefon genom 0345-10279 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, service och installation av elektriskt material.

Det finns olika personer som har en koppling med Hylte Elektriska och det är Nykvist, Lars Anders Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,