Wisefood - kost och utbildning

Hallands län

Information

Wisefood - kost och utbildning hittar ni ett Hallands län som inte är som andra län. I Hallands län hittar ni Hylte som är den kommunen där Wisefood - kost och utbildning finns. I Hylte så finns det många olika Enskild firma och i Hallands län så finns det ännu fler Enskild firma. Wisefood - kost och utbildning tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Wisefood - kost och utbildning har haft sedan 2005-10-20. Wisefood - kost och utbildning har funnits sedan och 2005-10-20 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Wisefood - kost och utbildning så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0371-60689.

Hylte arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Hallands län för att locka till sig fler verksamheter.

Wisefood - kost och utbildning har idag 640301-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Wisefood - kost och utbildning

Utbildning och konsultation inom kost, hälsa, livsttil.

I Wisefood - kost och utbildning så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ström, Eva Jenny Maria som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .