Torup Möbelrenovering

Hallands län

Information

640229-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Torup Möbelrenovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torup Möbelrenovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Torup Möbelrenovering finns i.

Torup Möbelrenovering har varit registrerat sedan 2007-02-26 och det finns flera verksamheter i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torup Möbelrenovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-08.

Torup Möbelrenovering är och det finns flera verksamheter i Hylte som också är .

Firmatecknare för Torup Möbelrenovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Torup Möbelrenovering så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Renovering av begagnade möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Torup Möbelrenovering och det är Henriksen, John Brandt som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,