Rohes servicefirma

Hallands län

Information

Rohes servicefirma är ett av många verksamheter som finns i Hylte. Det är nämligen den kommunen som Rohes servicefirma finns i och den tillhör även Hallands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rohes servicefirma är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-15.

Rohes servicefirma som idag finns i Hallands län har varit registrerat sedan 2007-03-23. Men sedan 2007-03-15 så har Rohes servicefirma varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rohes servicefirma så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0345-21454.

Hylte arbetar för att verksamheter som Rohes servicefirma ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Rohes servicefirma. Det finns flera verksamheter i Hallands län.

Service, montering och uppbyggnad av hönserier, gris- & nötkreatursgårdar, service & montering av dess fodersystem, silos, äggtransportband, service & montering av det mekaniska inom ovanstående verksamhet

Firmatecknare för Rohes servicefirma är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rohes servicefirma och det är följande personer, Rohe, Thomas Franz som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Rohes servicefirma är 630104-XXXX.