Unnaryds Massage & Muskelterapi

Hallands län

Information

611128-XXXX är organisationsnummer för bolaget Unnaryds Massage & Muskelterapi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Unnaryds Massage & Muskelterapi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hylte som är den kommunen som Unnaryds Massage & Muskelterapi finns i.

Unnaryds Massage & Muskelterapi har varit registrerat sedan 1990-09-11 och det finns flera bolag i Hallands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Unnaryds Massage & Muskelterapi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Unnaryds Massage & Muskelterapi är och det finns flera bolag i Hylte som också är .

Firmatecknare för Unnaryds Massage & Muskelterapi är följande:

Vill ni komma i kontakt med Unnaryds Massage & Muskelterapi så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Muskelmassage.

Det finns olika personer som har en koppling med Unnaryds Massage & Muskelterapi och det är Eskilsson, Kent Arne som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,